+420 720 221 398 / +420 242 441 830 Po-Ne 07:00 - 22:00

Určitě jste se už někdy dostali do situace, kdy potřebujete překlad do cizího jazyka či naopak z cizího jazyka do českého. Pokud nejste jazykově na takové úrovni, abyste si překlad vyhotovili sami, nebo prostě na překládání nemáte čas, je tady naše překladatelská agentura, připravená vám vždy pomoci.

Jaké krátké texty pro vás zajistíme?

Množná si myslíte, že agentury se zabývají pouze rozsáhlými texty, a vy potřebujete přeložit jen krátký dokument. Nemusíte mít žádné obavy. Jsme tady pro vás a rádi zajistíme překlad jakéhokoliv textu včetně malého rozsahu. Přeložíme pro vás například:

  • dopisy

  • e-maily

  • smlouvy

  • životopisy

  • prezentace

  • podklady pro přednášky a studijní práce


Zakládáme si na tom, že všechny naše překlady jsou perfektní, gramaticky správné, bezchybné, srozumitelné a stylisticky na úrovni. Neděláme rozdíly, jestli je zadavatelem překladu velká firma, nebo soukromá osoba, jestli jde o stálého zákazníka nebo o jednorázovou zakázku. Vážíme si všech našich zákazníků a víme dobře, že nekvalitní překlad je ostudou především pro překladatele.

Na nás se můžete spolehnout

Pro naši překladatelskou agenturu pracuje celý tým překladatelů a korektorů, všichni mají příslušné vzdělání, zkušenosti a velká část z nich jsou rodilí mluvčí. Ani překlady textů malého rozsahu nezanedbáváme. Díky týmové práci v naší agentuře dodáváme kvalitní překlady, vždy v dohodnutých termínech a zpracované dle norem ČSN ISO 2384 a ČSN ISO 12616.

Ceny za překlady

Ceníme si férového přístupu. Víme, že peníze jsou důležité a pro vaše rozhodování je cena překladu podstatná. My naše ceny netajíme. Pro rychlou orientaci se podívejte do ceníků na našich stránkách. Jsou přehledné a sami si rychle vytvoříte představu o částce, kterou za překlad dáte.


I překlady krátkého rozsahu děláme pro velké firmy

logo-tyden.png czu-logo.png ref_univerzita-karlova.jpg REF11.png logo-komora.png

 

Kontaktujte nás kdykoliv přes formulář nebo na telefonním čísle
+420 720 221 398

Nezávazná poptávka překladu

Do 15 minut vám zašleme nezávaznou cenovou kalkulacii

Kontaktujte nás

+420 720 221 398

+420 242 441 830

info@profiprekladatel.cz
Badge

Reference

Náš blog

  • Zdravá strava inspirovaná jinými kulturami

    Z různých kultur se můžeme naučit celou řadu zajímavých věcí. Zkušení nových a tradičních receptů jednotlivých zemí či kultur patří mezi velmi zajímavé oblasti. Mnoho zemí či regionů přišlo na svůj způsob, jak se stravovat zdravě a některá pravidla se rozšířila do celého světa. Středomořská strava Země lemující Středozemní moře jsou sice odlišné a to jak lingvisticky, tak i kulturně či etnicky. Existují však některá témata, která mají společná. Jedním z nich je strava. Její základ tvoří velké množství mořských plodů. Zásady středomořské stravy: Zaměřte se na rostlinné potraviny jako jsou ovoce, zelenina, celá zrna, ořechy a luštěniny. Místo másla použijte olivový olej. Dochucujte spíše bylinkami a kořením než solí. Červené maso používejte jen příležitostně - místo toho konzumujte ryby a drůbež. Výzkumy ukázaly pozitivní souvislosti mezi konzumací tohoto druhy stravy a snížením výskytu srdečních chorob, hladiny cholesterolu a dokonce i nižší riziko výskytu rakoviny. Severská strava Tato

  • Proč některé kultury milují kořeněná jídla a jiné ne?

    Každý kontinent, a někdy i stát, je typický svojí kuchyní a můžete ochutnat tradiční pokrmy, které se oblast od oblasti liší a díky za to, neboť svět je plný kulinářských zážitků. Některé jsou sladké, další zase pikantní. Některé pokrmy jsou jednoduché, další zase složitější. Každá země má k dispozici své vlastní suroviny, některé jsou dokonce typické pro jednotlivé kuchyně. Některé kuchyně dávají přednost kořeněným pokrmům. Mezi země, které používají celou řadu koření, patří především Mexiko a Indie. Něco málo z historie koření Pokud jídlo není dobře ochucené, tak nechutná. Někdy koření může prodloužit trvanlivost pokrmu. Jedna studie, jež se zabývala zkoumáním kuchařských knih napříč kulturami zjistila, že místa s vyšší roční teplotou a tedy i vyšší pravděpodobností kazení potravin, mají tendenci používat více koření. Některé druhy totiž mají silné antimikrobiální vlastnosti. Chutnost pokrmů a zdravotní přínosy jsou však propojeny. Chuť na kořeněná jídla se pravděpodobně vyvinula v p