+420 720 221 398 / +420 242 441 830 Po-Ne 07:00 - 22:00

Tlumočení do arabštiny

arabština.pngNabízíme simultánní a konsekutivní tlumočení v arabské jazykové kombinaci. Naši arabští tlumočníci splňují ty nejvyšší standardy s více než desetiletou praxí a zkušenostmi z celého světa. Jsme schopni vypravit tlumočníka po celé Evropě do dvou hodin. Tlumočíme všechny možné jednání, konference a další různé akce dle přání zákazníka. Nabízíme rovněž soudní tlumočení a dodáváme i tlumočnickou techniku pro vaší konferenci, či jednání. Zašlete nám email na adresu info@profiprekladatel.cz, nebo nás kontaktujte přes poptávkový formulář. Odpovíme obratem do 15 minut.

 

Kontaktujte nás kdykoliv přes formulář nebo na telefonním čísle
+420 720 221 398

Nezávazná poptávka překladu

Do 15 minut vám zašleme nezávaznou cenovou kalkulacii

Co tlumočíme nejvíce

Notářské ověření a jednání u notáře • Konference • Jednání na policii • Daně • Svatby • Reality • Lidské zdroje a personalistika • Obchod • Bankovnictví • Cestovní ruch • Biologie • Investiční fondy • Ekonomika, řízení a právo • Služby • Specifická témata • Přírodní vědy a obory • Služby průvodce

Pro bližší informace klikněte ZDE

Naše ceny

Jazyk Cena
Hodina tlumočení 1 700 Kč
Den tlumočení (8 hodin) 12 500 Kč
Ceny jsou uvedeny za 1 hodinu tlumočení

Proč svěřit tlumočení do arabštiny právě nám?

  • Dodržujeme odbornou terminologii požadovaného překladu
  • Tlumočníka jsme schopni zprostředkovat ještě dnes
  • Kalkulaci vám vypracujeme do 15 minut
  • Zkušenosti z oboru sbíráme už desátým rokem
  • Tlumočíme naprosto všechny možné jednání bez ohledu na složitost
  • Na přijmu jsme nonstop
  • Zařídíme výjezd tlumočníka po celé Evropě do dvou hodin

Potřebujete tlumočení z arabštiny či do arabštiny? Zavolejte nám na číslo +420 720 221 398 nebo vyplňte jednoduchý online formulář (obratem se vám ozveme).

 Naši nejvýznamnější klienti

ČT.png Google-logo.png Frobes-logo.png

a mnozí další

Kontaktujte nás

+420 720 221 398

+420 242 441 830

info@profiprekladatel.cz
Badge

Reference

Náš blog

  • Zdravá strava inspirovaná jinými kulturami

    Z různých kultur se můžeme naučit celou řadu zajímavých věcí. Zkušení nových a tradičních receptů jednotlivých zemí či kultur patří mezi velmi zajímavé oblasti. Mnoho zemí či regionů přišlo na svůj způsob, jak se stravovat zdravě a některá pravidla se rozšířila do celého světa. Středomořská strava Země lemující Středozemní moře jsou sice odlišné a to jak lingvisticky, tak i kulturně či etnicky. Existují však některá témata, která mají společná. Jedním z nich je strava. Její základ tvoří velké množství mořských plodů. Zásady středomořské stravy: Zaměřte se na rostlinné potraviny jako jsou ovoce, zelenina, celá zrna, ořechy a luštěniny. Místo másla použijte olivový olej. Dochucujte spíše bylinkami a kořením než solí. Červené maso používejte jen příležitostně - místo toho konzumujte ryby a drůbež. Výzkumy ukázaly pozitivní souvislosti mezi konzumací tohoto druhy stravy a snížením výskytu srdečních chorob, hladiny cholesterolu a dokonce i nižší riziko výskytu rakoviny. Severská strava Tato

  • Proč některé kultury milují kořeněná jídla a jiné ne?

    Každý kontinent, a někdy i stát, je typický svojí kuchyní a můžete ochutnat tradiční pokrmy, které se oblast od oblasti liší a díky za to, neboť svět je plný kulinářských zážitků. Některé jsou sladké, další zase pikantní. Některé pokrmy jsou jednoduché, další zase složitější. Každá země má k dispozici své vlastní suroviny, některé jsou dokonce typické pro jednotlivé kuchyně. Některé kuchyně dávají přednost kořeněným pokrmům. Mezi země, které používají celou řadu koření, patří především Mexiko a Indie. Něco málo z historie koření Pokud jídlo není dobře ochucené, tak nechutná. Někdy koření může prodloužit trvanlivost pokrmu. Jedna studie, jež se zabývala zkoumáním kuchařských knih napříč kulturami zjistila, že místa s vyšší roční teplotou a tedy i vyšší pravděpodobností kazení potravin, mají tendenci používat více koření. Některé druhy totiž mají silné antimikrobiální vlastnosti. Chutnost pokrmů a zdravotní přínosy jsou však propojeny. Chuť na kořeněná jídla se pravděpodobně vyvinula v p