+420 720 221 398 / +420 242 441 830 Po-Ne 07:00 - 22:00

Máte-li, ať již v osobním, nebo profesním životě, předkládat vícejazyčný dokument, je třeba, aby všechny jeho jazykové mutace byly perfektní. Nedokonalý překlad nejen, že může přinést větší či menší ostudu jeho autorovi, ale v některých případech může i změnit některé souvislosti v dokumentu a narušit to, jak má být chápán. Texty je potřeba překládat s citem, osobním přístupem a také s perfektní znalostí daného jazyka a všech jeho složek. A přesně tak, je pro vás přeložíme.

Jak pracujeme

Kontaktujte nás kdykoliv přes formulář nebo na telefonním čísle +420 720 221 398

Jaké překlady pro vás zajistíme?

 

Jaké jazyky překládáme a za kolik?

Jazyky Z jazyka Do jazyka

Ceny jsou uvedeny za 1 normostranu textu (1 NS=1800 znaků včetně mezer)

AngličtinaNěmčinaSlovenštinaŠpanělštinaRuštinaItalština 330 Kč Normostrana
PolštinaMaďarštinaFrancouzština, 450 Kč Normostrana
PortugalštinaSlovinštinaUkrajinštinaRumunština 480 Kč Normostrana
ČínštinaArabštinaKorejštinaJaponštinaVietnamština 850 Kč Normostrana
ŘečtinaFinštinaŠvédštinaNorština,  Mongolština 950 Kč Normostrana

Naše další překládané jazyky

Jazyky    

Ceny jsou uvedeny za 1 normostranu textu (1 NS=1800 znaků včetně mezer)

Bulharštinachorvatštinabosenštinačernohorština 480 Kč Normostrana
Perštinaturečtinahebrejštinalatinathajština 1500 Kč Normostrana
Nizozemštinasrbštinaalbánština, 480 Kč Normostrana
Moldavštinaarménštinamakedonštinagruzínština 850 Kč Normostrana

Poskytujeme množstevní slevy 5 až 20% (při odběru nad 20 NS) a slevy pro studenty 20%.


Za jak dlouho vám překlady dodáme?

Překlady do 2 normostran dodáváme do 24 hodin bez příplatku. U rozsáhlejších textů záleží na dohodě. Potřebujete-li překlady opravdu rychle, doporučujeme využít službu expresní překlady s příplatkem 50%.

Obraťte se na nás kdykoliv!

Potřebujete přeložit texty s citem a perfektní znalostí daného jazyka? Zavolejte nám na číslo +420 720 221 398 nebo vyplňte jednoduchý online formulář (obratem se vám ozveme). Požadované překlady vyřídíme k vaší plné spokojenosti.

Naši nejvýznamnější klienti

Frobes-logo.png ČT.png Google-logo.png Prima-logo.png reference-avast.png

a další

Kontaktujte nás kdykoliv přes formulář nebo na telefonním čísle
+420 720 221 398

Nezávazná poptávka překladu

Do 15 minut vám zašleme nezávaznou cenovou kalkulacii

Kontaktujte nás

+420 720 221 398

+420 242 441 830

info@profiprekladatel.cz
Badge

Reference

Náš blog

  • Zdravá strava inspirovaná jinými kulturami

    Z různých kultur se můžeme naučit celou řadu zajímavých věcí. Zkušení nových a tradičních receptů jednotlivých zemí či kultur patří mezi velmi zajímavé oblasti. Mnoho zemí či regionů přišlo na svůj způsob, jak se stravovat zdravě a některá pravidla se rozšířila do celého světa. Středomořská strava Země lemující Středozemní moře jsou sice odlišné a to jak lingvisticky, tak i kulturně či etnicky. Existují však některá témata, která mají společná. Jedním z nich je strava. Její základ tvoří velké množství mořských plodů. Zásady středomořské stravy: Zaměřte se na rostlinné potraviny jako jsou ovoce, zelenina, celá zrna, ořechy a luštěniny. Místo másla použijte olivový olej. Dochucujte spíše bylinkami a kořením než solí. Červené maso používejte jen příležitostně - místo toho konzumujte ryby a drůbež. Výzkumy ukázaly pozitivní souvislosti mezi konzumací tohoto druhy stravy a snížením výskytu srdečních chorob, hladiny cholesterolu a dokonce i nižší riziko výskytu rakoviny. Severská strava Tato

  • Proč některé kultury milují kořeněná jídla a jiné ne?

    Každý kontinent, a někdy i stát, je typický svojí kuchyní a můžete ochutnat tradiční pokrmy, které se oblast od oblasti liší a díky za to, neboť svět je plný kulinářských zážitků. Některé jsou sladké, další zase pikantní. Některé pokrmy jsou jednoduché, další zase složitější. Každá země má k dispozici své vlastní suroviny, některé jsou dokonce typické pro jednotlivé kuchyně. Některé kuchyně dávají přednost kořeněným pokrmům. Mezi země, které používají celou řadu koření, patří především Mexiko a Indie. Něco málo z historie koření Pokud jídlo není dobře ochucené, tak nechutná. Někdy koření může prodloužit trvanlivost pokrmu. Jedna studie, jež se zabývala zkoumáním kuchařských knih napříč kulturami zjistila, že místa s vyšší roční teplotou a tedy i vyšší pravděpodobností kazení potravin, mají tendenci používat více koření. Některé druhy totiž mají silné antimikrobiální vlastnosti. Chutnost pokrmů a zdravotní přínosy jsou však propojeny. Chuť na kořeněná jídla se pravděpodobně vyvinula v p